Τα δωματιά μας

Διαμονή στην Λυγιά Πρέβεζας

Το ξενοδοχείο κλασικού τύπου 3 αστέρων 27 δωματίων και 60 κλινών, διατηρώντας τα βασικά στοιχεία της πάλαι ποτέ αίγλης του και φυσικά το όνομά του, ανακαινίστηκε εσωτερικά και εξωτερικά αποκτώντας μια πιο σύγχρονη, ζεστή και φιλόξενη εικόνα.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισής του, το ξενοδοχείο απέκτησε νέο ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, φωτεινούς χρωματισμούς, μοντέρνα και άνετη επίπλωση, καινούργιο ιματισμό και λοιπό εξοπλισμό, λιτή και λειτουργική διακόσμηση και εξωτερική πισίνα, φιλοδοξώντας να προσφέρει ανέσεις και να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών του.

Δίκλινο δωμάτιο

Τα δίκλινα διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και προσφέρουν το χώρο και την ιδιωτικότητα που χρειάζεστε για να έχετε μια ευχάριστη διαμονή στις διακοπές σας.

Τρίκλινο δωμάτιο

Τα τρίκλινα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τρία άτομα, διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και μια πολυθρόνα – κρεβάτι. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για οικογένειες με ένα παιδί ή για τρεις ενήλικες.

Υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας

Εξωτερική πισίνα

Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερικό χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων και πισίνα.

Πρωϊνό

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρεται καθημερινά πρωινό από τις 8:30 έως τις 10:30, ενώ από τις 12:00 έως τις 24:00 λειτουργεί το μπαρ του ξενοδοχείου.

Χώρος στάθμευσης

Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Caretta Caretta

Water Pool

Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερικό χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων και πισίνα.

Scroll to Top